Vull donar-vos la benvinguda al nostre centre mitjançant d'aquesta pàgina web. En ella és la nostra intenció que trobeu tota la informació necessària sobre l'oferta d'estudis. estructura i funcionament.

Volem que aquest espai digital facilite no només la consulta a aquells que vullguen formar part del nostre projecte educatiu, sinò que faça acessible tota la informació que necessiten les famílies per el seguiment del seus fills i filles.

Posem a la vostra disposició un espai de comunicació on podeu contactar tant amb el professorat i els seus departaments com a l'AMPA i també amb la secretaria i l'equip directiu.

Aquesta pàgina és també un espai de formació i consulta on l'alumnat trobarà els materials de les seues assignatures i la possibilitat d'intercanviar activitats i treballs amb el professorat per mitjà de la plataforma moodle, a la qual pretenem incorporar també als pares i martes, tot i facilitant els materials de formació que es vagen generant en l'escola de famílies.

Volem que qualsevol suggeriment o proposta de millora, tant d'aquesta web com del nostre centre en general, ens la transmeteu mitjançant la nostra bústia de suggeriments contribuint així a la millora continua de la qualitat que pretenem.

Benvinguts a l'IES l'Om de Picassent.
Javier Espí
Director